A BWA Lab Kft. sikeresen szerepelt az IWA Specialized Conference-en Budapesten

Büszkén jelentjük be, hogy a BWA Lab Kft. kiállítóként sikeresen vett részt a 2024 szeptemberében Budapesten megrendezett IWA Specialized Conference on Design, Operation, and Economics of Large Wastewater Treatment Plants eseményen. A nemzetközi szakmai közösség előtt bemutattuk innovatív FiberTECHNOLOGY és CO²Smartmegoldásainkat, amelyek nagy figyelmet és elismerést váltottak ki.

 


Kiemelten fontosnak tartjuk a nemzetközi szakmai közösséggel való kapcsolatépítést, amely hozzájárul kutatás-fejlesztési tevékenységeink további erősítéséhez. Az IWA konferencia lehetőséget biztosított számunkra, hogy tovább építsük szakmai hálózatainkat, és bemutassuk, hogyan segítjük a szennyvíztisztító telepeket a hatékonyabb működésben, az energiafogyasztás optimalizálásában és a fenntarthatósági célok elérésében.

Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatta standunkat az IWA konferencián, és elismeréssel illette innovatív megoldásainkat. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a szennyvízkezelési kihívásokra hatékony és fenntartható válaszokat kínáljunk.